Check it out: Nieuwe Seizoen Danshuis

25 augustus 2021
Check it out: Nieuwe Seizoen Danshuis
Categorie: Danshuis, Factorium

Of je nu op spitzen danst, sneakers of bijvoorbeeld blote voeten, bij Factorium Danshuis ben jij aan het juiste adres! Op 6 september start het nieuwe seizoen bij Factorium. Onze Danshuis trappen het jaar af met een gevarieerd cursusaanbod op meerdere locaties. Daarnaast kun je in september en oktober gratis proeflessen volgen, schrijf je dus snel in!

In Factoriums bekende gebouw aan het Koningsplein vinden wekelijks diverse danslessen voor alle leeftijden plaats. Denk hierbij aan: jazzdance, klassiek ballet, latin, heels en breakdance. Maar wist je dat Factorium ook lessen aanbiedt in Tilburg Reeshof en Berkel-Enschot?! In ons dansprogramma vind je alle danscursussen, tijden en locaties. Zo vind jij snel iets dat bij jou past op een locatie die voor jou het beste uitkomt.

Nieuw aanbod
Naast onze bekende cursussen zoals: peuter- en kleuterdans, dansmix, klassiek en modern, hebben wij ook verschillende nieuwe cursussen! 

Dancecrews
Wil jij graag toffe choreo’s aanleren samen met anderen en de sterren van de hemel dansen op verschillende podia? Meld je dan aan voor een van onze te gekke dancecrews. Zo hebben we streetdancecrew ‘Strike Back’, hiphopcrew ‘R.E.S.E.T.’ en breakdancecrew ‘No Joke’.

Of je nu beginnend of gevorderd bent, bij Factorium kun jij op jouw niveau leren, ontdekken, ontmoeten en experimenteren. 

Ik ga dansen!

Foto: Jostijn Ligtvoet

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief