Terugblik: Workshop Zang En Presentatie

21 december 2021
Terugblik: Workshop Zang En Presentatie
Categorie: Factorium, Muziekhuis

Naast goed leren zingen, is het als zanger of zangeres ook essentieel om je goed te presenteren en je daar comfortabel bij te voelen. Zo genieten zowel je publiek als jijzelf extra van je optreden! Tijdens de workshops 'Zang en Presentatie' ga je hiermee aan de slag.

Frank Hermans en Lieve van Tuijl zijn de docenten tijdens deze workshop waarin zang en podiumpresentatie gecombineerd wordt. Tijdens de aftrap van de workshops was er een goede interactie tussen pianist en zanger. De cursusiten hadden zich goed voorbereid en waren blij met de aanwijzingen van Lieve waardoor ze dichter bij de emotie kwamen. Dit kwam soms door een attribuut en soms door een kijkrichting.

Reactie 
Na afloop kwam er een prachtige reactie binnen die we graag met jullie willen delen: "Dank voor de geweldige ervaring. Ik voelde mij losgezongen van de bekommernissen die je denkt te hebben als je aan de bak moet. Het in- maar zeker ook het uitbeelden van het verhaal geeft inderdaad het gevoel van focus en het gevoel je eigen instrument beter te bespelen, meer onderdeel van het geheel te zijn en uitstraling rondom. Meer overrompelend nog vond ik de emotionele lading die het daardoor voor mij kreeg. Iets dat ik nooit zo intens eerder heb meegemaakt en dat me beroerde toen ik onmiddellijk daarna iets over het zojuist gebeurde moest vertellen. Een nuchter type zijn is dus betrekkelijk, dank u. Ik dank Lieve voor haar inspirerende manier van werken; alles werd normaal, alles werd vloeibaar, alles kon. Zeer zeker tot een volgende keer!"

Inschrijven
Wil jij je podiumskills opvijzelen? Schrijf je dan snel in voor de 'Zang en Presentatie workshops' via onderstaande button:

Meer info & inschrijven

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief