Factorium In Laatste Stadsfoto Reeks Van Angelique Cornelissen

8 december 2021
Factorium In Laatste Stadsfoto Reeks Van Angelique Cornelissen
Categorie: Factorium

Stadsfotograaf Angelique Cornelissen maakte dit jaar prachtige foto's voor het Popcorn project met o.a. Meta de Zeeuw. Eén van deze foto's is te zien tijdens haar laatste Stadsfoto reeks

"Ik startte als stadsfotograaf Tillburg 2021 in een lockdown en eindig dit jaar in een lockdown. Afgelopen jaar was een uitdaging gezien de koers die ik wilde varen met mijn experiment. Tijdens een periode van strenge maatregelen met onder andere een avondklok en lockdowns waarbij ‘alles’ letterlijk stil lag. Het hele jaar in het teken van de pandemie. Dan zit men niet te wachten op een stadsfotograaf die ‘verbinding’ zoekt met bewoners en iets nieuws wil uitproberen.

Het afgelopen jaar heb ik 50 prachtmensen voor de lens gehad die meteen enthousiast reageerde. Ze hebben allemaal op vrijwillige basis geposeerd en waren bereid om mee te gaan in het verhaal. Allemaal enorm bedankt! Zonder al deze mensen had ik geen portret-/groepsfoto’s kunnen maken. Zo simpel is het. Ook wil ik de kleine groep mensen om mij heen enorm bedanken voor de positieve support, maar ook als de nood aan de man was meezochten naar modellen in hun eigen netwerk. En niet te vergeten de contactpersonen van de locaties die ons hartelijk en gastvrij ontvingen; ook super bedankt."

Foto: Angelique Cornelissen
Bron: Ticket to Tilburg

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief