Agaaths Anekdotes: L'Amour

2 juli 2021
Agaaths Anekdotes: L'Amour
Categorie: Factorium, MusicAllFactory

Oh! L’Amourrr. Wij vroegen om leuke anekdotes in te sturen over Agaath en wát voor een verhaal kwam aangespoeld: het eerste échte MusicAllFactory koppel. Waar is de popcorn?

Eva Hayes - van der Kraan (MAF alumna): 
Jamie en ik leerde elkaar kennen in september 2009 toe we beiden begonnen in het 2e jaar van de MAF Volwassenen. We hadden gelijk een leuke klik, vaak stonden we na de les nog lang te kletsen bij de auto. We hebben een jaar lang ontzettend om elkaar heen gedraaid, maar met de voorstellingen begonnen meerdere mensen door te krijgen dat er af en toe wel eens wat vonken versloegen. Wij bleven echter ontkennen. Neeeee, we hebben een leuke klik, maar we zijn niet verliefd hoor! Zo ook Agaath. Op de dag van de eerste ronde audities voor het volgende schooljaar werd ik door haar de lift in gesleurd, deed ze gauw de lift deuren dicht zodat er niemand anders bij kon en begon de ondervraging. Ik bleef in alle toonaarden ontkennen. 

Echter die zomer werd het toch wel iets meer dan gezellig tussen ons en besloten we samen op vakantie te gaan. Dat was meer dan leuk en een week nadien hadden we officieel een relatie.

Maar hoe gingen we dit nu vertellen als de MAF weer begon, want we hadden natuurlijk al die tijd ontkent... We besloten om tijdens het voorstelrondje op de eerste dag van het schooljaar naast elkaar in de kring te gaan zitten en exact het zelfde verhaal te vertellen: “Hallo ik ben Eva/Jamie, ik ben ... oud en ik zit nu in het 3e jaar. Verder heb ik een hele leuke zomer gehad! Ik ben op vakantie geweest naar Zakynthos met een hele leuke jongen/meisje en dat was zo leuk dat we helemaal verliefd zijn en nu een relatie hebben.” Toen bij Agaath (en natuurlijk ook bij alle anderen) het kwartje viel begon ze me toch een partij te gillen! Hahaha, we hebben allemaal Agaath wel eens horen gillen, maar deze keer was echt GOUD!

Inmiddels zijn we bijna 11 jaar samen –  waarvan bijna 6 jaar getrouwd – hebben we 2 prachtige dochters en zijn we nog steeds heel gelukkig samen. De foto is op onze bruiloft gemaakt. Hier zie je ons samen met onze MAF-docenten. Agaath is op deze foto het stralende middelpunt. Onze trotse MAF-mama!

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief