You / Dance / Art

You / Dance / Art is een serie creatieve danslessen waarin we ons verdiepen in de vraag: wat beweegt er in mij? In een omgeving gevuld met inspiratie, plezier en samenwerking ontstaat een zoektocht naar en ontwikkeling van jezelf.

Dans en beweging zijn de bron - improvisatie discipines als Authentic Movement, Somatic Movement, Instant Composition en Contact Improvisatie worden gebruikt om de danser meer mogelijkheden en begrip van wat dans is en kan betekenen. Datgene wat in ons leeft vindt een plek door er een expressie aan te geven - en dit geeft verheldering, versteviging, bevrijding. 

Robin gebruikt zijn kunde, kennis en ervaring om iedereen te inspireren en te begeleiden in deze lessen. Iedereen werkt met een persoonlijk journaal en zal ook voor buiten de les inspiratie opdrachten krijgen. Deze opdrachten kunnen te maken hebben met dans, maar ook een ander creatief medium. Op deze manier wordt het proces verhelderd en verdiept en kan deze lessenreeks iets waardevols betekenen voor de deelnemers.

You / Dance / Art

You / Dance / Art

Locatie
Hoofdgebouw, Koningsplein 11A, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Woensdag (20:00 - 21:30 uur)
Lesduur
90 min.
Docent(en)
Robin Berkelmans
Aantal lessen
36 lessen
Leeftijden
18 - 99 Jaar
Startdatum
7 september 2022
Einddatum
21 juni 2023
Prijs
22,50 Drop-In
570,00 Dans Jaarcursus Vanaf 19 Jaar

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief