Workshop Rap met Zeno - Basis

Altijd al eigen nummers willen maken en opnemen? Dan is deze cursus wellicht iets voor jou!
Tijdens de lessen krijg je de beste tips en tricks om teksten te leren schrijven en leer je hoe je jezelf het best kan recorden.

Voor beginners bieden wij groepslessen aan waar je de basis kan leren van rap. Mocht je meer gevorderd zijn en zelf al hard aan de timmeren als beginnend artiest dan zit je bij de individuele coaching lessen op je plek. Hier wordt je begeleid in het professionaliseren van je muziek en gaan we kijken hoe we je carrière een boost kunnen geven, afgestemd op je persoonlijke wensen.

Omschrijving
In de workshops rap wordt in eerste instantie de focus gelegd op jouw muzikale ontwikkelingen. Hierbij geeft Zeno de juiste tools om zelfstandig een tekst te kunnen schrijven en deze op te nemen.
Zodra je de basis kent van het maken van de muziek gaan we zorgen dat je een eigen sound ontwikkelt. Een eigen sound is de belangrijkste factor om je carrière van de grond te krijgen en het op lange termijn vol te blijven houden.

Hoe verder de artiest komt hoe meer de rol als docent veranderd in de rol van coach. Wanneer de leerling een unieke sound heeft weten te ontwikkelen gaan we kijken naar de mogelijkheden m.b.t het release van je muziek.

Als rapper ben je namelijk niet alleen muzikant, maar net zo goed ondernemer. We gaan hierbij in op hoe jouw unique selling point terug kan laten komen in videoclips, covers en op social media. We gaan in op het maken van planningen omtrent content en het uitbrengen van singles en albums en gaan in op de mogelijkheden die je hebt om geld te verdienen met muziek. Denk hierbij aan inschrijving bij Buma Stemra, het verkopen van merchandiser en het geven van shows.

Workshop Rap met Zeno - Basis

Workshop Rap met Zeno - Basis

Locatie
Factorium Hoofdgebouw, Koningsplein 11a, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
In overleg
Lesduur
90 min.
Docent(en)
Zeno .
Aantal lessen
6 lessen , startdatum in overleg met docent bij voldoende aanmeldingen (4)
Leeftijden
12 - 99 Jaar
Prijs
195,00
Opmerkingen

Niveau: Basis

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief