Wat je zegt….Schrijven en spelen

Theatermaker en schrijver Jorg van den Kieboom gaat met jou aan de slag met tekst. Vanuit je eigen inspiratiebronnen, vanuit je eigen verhaal, met jouw woorden gaat hij samen met je aan de slag om een theatrale tekst te creëren.
Jorg zal uit de krochten van je hart en uit de achterkamertjes van je hoofd jouw verhaal loskrabben en je hier woorden aan leren geven om tot een kleine theatertekst te komen. Je bent in deze cursus niet alleen met pen en papier in de weer, juist het samen spelen met de andere cursisten maakt dat jouw tekst en jouw verhaal tot leven komen. Want het schrijven is een ding, het spelen van een tekst is een tweede.
Wat werkt op papier werkt niet altijd direct op de vloer. Ontdek een nieuwe kant aan je theaterhart.

Om deel te nemen aan deze cursus heb je minimaal een beginnerscursus en vervolgcursus afgerond, of ervaring elders opgedaan.

De docent
Jorg is een excellent theatermaker met vele gezichten. Hij is regisseur, schrijver en docent. Jorg vormt samen met Factoriumcollega Hidde Brouwers theatergezelschap ‘het zuid land’. Zij zijn met dit gezelschap verbonden aan het Makershuis Tilburg.

Wat je zegt….Schrijven en spelen

Wat je zegt….Schrijven en spelen

Locatie
Factorium Hoofdgebouw, Koningsplein 11a, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Dinsdag (20:15 - 22:15 uur)
Lesduur
120 min.
Docent(en)
Jorg van de Kieboom
Aantal lessen
15 lessen
Leeftijd
18 - 99 Jaar
Startdatum
15 september 2020
Einddatum
12 januari 2021
Prijs
250,00
Opmerkingen

Inclusief voorstelling op 15 en/of 16 januari 2021

Reacties deelnemers
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief