Urban House Drop-In Classes

1.

Breakdance classes van Salman Dirir
Maandag 17.00-18.00 (vanaf september)

BREAKDANCE

Breakdance is een energieke vorm van dans met stylized voetenwerk en atletische moves zoals back spins of head spins uit verschillende bronnen, waaronder vechtsporten en gymnastiek.

Breakdance is grotendeels geïmproviseerd en bestaat uit variaties van  moves of stappen, waaronder freezes, powermoves, downrock en toprock. De nadruk ligt op energie, beweging, creativiteit, humor en een element van gevaar.

SALMAN DIRIR

Salman is als allround danser betrokken tot de stijlen, break, hiphop en house met 12 jaar ervaring in de (inter)nationale dans scene.

"Wat mij aanzet om lessen te geven is om mensen te aan te moedigen om te genieten van dans en niet bang zijn om hun eigen kwaliteiten te verkennen."

INFO

Class Monday’s 17:00-18.00u 
10 euro per les
Cash Only 

Salman-Dirir.png


2.

WAACKING classes van Anna Tafel 
Maandag 20:00 - 21:15

WAACKING 

Waacking is een dansvorm die voortkomt uit de punkstijl in de LBGT-clubs in Los Angeles, VS in de tijd van disco. Hoofdzakelijk herkenbaar door het aannemen van een pose (gezichtsuitdrukkingen), persoonlijke stijl - jezelf uitdrukken (kledingstijlen), karakterisering en armrotaties. Binnen deze dansvorm zie je invloeden terug van andere dansvormen zoals Jazz of Locking met zelfs hints van vechtsporten en gymnastiek. 

ANNA TAFEL

Anna Tafel is een Duitse Waacker en is opgeleid in verschillende dansstijlen. Ze studeert momenteel aan de Fontys Dansacademie en noemt Tilburg haar ‘thuisbasis’.

Ze is een officieel lid van de crew ‘Mānuka Waackingflowers’ waar ze persoonlijk is opgeleid door Yeliz Mānuka.

Citaat van de Nederlandse meester van Waack, Shahin Damka -

"Anna kent haar shit! Ze is zeker gekwalificeerd om les te geven in Tilburg!"

Anna gelooft dat iedereen door Waacking een authentieke bewegingsstijl kan bereiken en dat door het combineren van de eigen persoonlijkheid plus vrouwelijke/mannelijke energieën men unieke expressies kan activeren die leiden tot de ontwikkeling van hun eigen individuele stijl. Dat is Waacking!

Come release your inhibitions and WAACK!

INFO

Class Monday’s 20:00-21:15u 
10 euro per les
Cash Only 

Anna-Tafel.png

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief