Theaterkoor Uit Volle Borst

Het uur van de Waarheid
Crisis is kans, zeggen de Chinezen. Het leven beweegt zich, tijdelijk, op het scherpst van de snede. Het Uur van de Waarheid is aangebroken. Wie ben je? Waar sta je? En waar wil je naartoe?

Die vragen zijn het vertrekpunt van de komende 15 repetities, van half september t/m januari. Hoewel we zoals altijd vanuit gezamenlijkheid werken, richten we ons in eerste instantie op JOU. Als zanger, als speler, als… jawel: theaterpersoonlijkheid.

Dit klinkt vrij hoogdravend en dat is maar goed ook. Je wordt iedere repetitie uitgedaagd om, via zelfgekozen èn (door ondergetekende) speciaal voor jou geselecteerd materiaal, jezelf te presenteren op het toneel. Wat heb je te vertellen? Welke noten heb je op je zang? En hoe breng je jouw verhaal zo goed en zo ‘eigen’ mogelijk voor het voetlicht in zang, spel, vertelkunst of een mix daarvan.

Een korte cursus waar je theatraal gelouterd uit tevoorschijn zult komen... Met de billen bloot. Wie durft?

Over de docent
Lieve van Tuijl is werkzaam als theatermaker, regisseur en koorbegeleider bij verschillende muziektheatergezelschappen. Ze maakte meerdere grote muziektheatervoorstellingen en was zangeres bij De Windt. Lieve kent de klappen van de zweep en naast een grote kennis van muziek is Lieve een betrokken docente die het beste in ieder naar boven haalt.

Meer informatie
Neem contact op voor meer informatie!

Theaterkoor Uit Volle Borst

Theaterkoor Uit Volle Borst

Locatie
Factorium Hoofdgebouw, Koningsplein 11a, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Dinsdag (20:00 - 22:15 uur)
Lesduur
135 min.
Docent(en)
Lieve van Tuijl
Aantal lessen
12 lessen
Leeftijd
18 - 99 Jaar
Startdatum
23 februari 2021
Einddatum
25 mei 2021
Prijs
255,00
Opmerkingen

Inclusief bezoek voorstelling op 1 en/of 2 juni 2021
Geen les op 27 april 2021 i.v.m. koningsdag
Geen les op 11 mei 2021 i.v.m. voorjaarsvakantie

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief