Helden van Tilburg

Een jaarcursus theater voor helden en avonturiers, voor dromers en fantasten! Maar zeker ook voor gewone kinderen die lekker willen toneelspelen met andere kinderen. De Helden van Tilburg kunnen namelijk alles worden en doen wat zij willen. 

De cursus begint met de basis. Hoe maak je een toneelscène, wat voor rollen zijn er allemaal en hoe kun je die zo goed mogelijk spelen? Hoe maak je het publiek aan het lachen of aan het huilen? Hoe houd je het spannend zodat iedereen op het puntje van zijn stoel zit? Als de cursisten dat eenmaal kunnen, wordt er gestart met het maken van een voorstelling dat voor het grote publiek wordt gespeeld tijdens de Week van de Kleine Artiest, 14 t/m 18 april 2021.

De docent 
Hidde Brouwers is een theaterdocent, afgestudeerd aan Fontys Academie voor Theater. Hij heeft een prettig gevoel voor humor en dat zie je terug in zijn lessen en voorstellingen. Naast zijn werkzaamheden voor Factorium is hij ook verbonden aan Link jongerentheater, maakt hij voorstellingen voor het professionele theater en was hij artistiek leider bij Universiteitstheater De Koffer.

Meer informatie
Neem contact op voor meer informatie!

Helden van Tilburg

Helden van Tilburg

Locatie
Factorium Hoofdgebouw, Koningsplein 11a, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Dinsdag (16:00 - 17:30 uur)
Lesduur
90 min.
Docent(en)
Hidde Brouwers
Aantal lessen
30 lessen
Leeftijd
8 - 10 Jaar
Startdatum
15 september 2020
Einddatum
25 mei 2021
Prijs
290,00
Opmerkingen

Inclusief voorstelling in de week van de kleine artiest van 14 t/m 18 april 2021.
Op dit moment is deze cursus vol, uw inschrijving wordt op de wachtlijst geplaatst en bij voldoende aanmeldingen starten we een tweede groep.

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief