Band XL

In een band spelen én op dezelfde avond muziekles volgen? Dan is 'Band XL' iets voor jou! Absolute beginner of onontdekt mega talent, iedereen is welkom.

Je kunt met de volgende instrumenten meedoen:
elektrisch gitaar                zang
basgitaar                            drums
toetsen

Je kunt ook als volledige band inschrijven

Aan de slag
Je krijgt op één avond instrumentale of vocale les en aansluitend les in een band. Het samenspelen in de band staat centraal en de instrumentale en vocale lessen zijn daarin ondersteunend. Kortom: je kunt je net opgedane skills diezelfde avond nog in de praktijk brengen!

Tijdens de bandles komen allerlei zaken aan bod: van speeltechniek tot repertoire keuze en van een bandnaam verzinnen tot podiumpresentatie. Een paar keer per jaar volg je ook nog gezamenlijke workshops over band gerelateerde onderwerpen zoals: bandbasics, samenspel, sound maken en performance.

Coaches
Je wordt begeleid door een enthousiast team van deskundige coaches die zelf veel ervaring hebben met het spelen in een band. De muziek die wordt gespeeld, bepaal je samen met de andere bandleden.  

Niveau
Motivatie is het allerbelangrijkste als je deze cursus wilt volgen. Nog meer dan het niveau waarop je speelt of zingt. De cursus biedt ruimte voor zowel beginners als de doorgewinterde muzikanten.

Optreden
Natuurlijk is een band geen band zonder dat er wordt opgetreden! Ook dit is onderdeel van de cursus. Deze showcases vinden plaats in bijv. Paradox, de foyer of de zaal van Factorium. Daarnaast speel je aan het einde van het cursusjaar op een speciaal georganiseerd festival: Sprokkelrock!

Meer info
Neem contact op voor meer informatie via info@factorium.nl

Band XL

Band XL

Locatie
Factorium Hoofdgebouw, Koningsplein 11a, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Maandag (19:00 - 21:00 uur)
Lesduur
120 min.
Docent(en)
Jeroen van den Hurck Joosje Jochems Lucas Beukers Pieter Bast
Aantal lessen
Jaarcursus
Leeftijden
12 - 99 Jaar
Startdatum
13 september 2021
Einddatum
11 juli 2022
Prijs
450,00 t/m 18 jaar
535,00 vanaf 19 jaar
Opmerkingen

De info en kick-off op zondag 12 september tussen 12.00 uur en 17.00 uur.

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief