Band Workshop XL

In een band spelen + op dezelfde avond muziekles volgen? Dan is de 'Band workshop-XL' iets voor jou! Absolute beginner of onontdekt mega talent, iedereen is welkom. Je kunt met de volgende instrumenten meedoen: elektrisch gitaar / basgitaar / toetsen / zang en drums. Nog nooit een instrument bespeeld? Geen probleem! Je kunt ook als volledige band inschrijven.

Opzet cursus
Je krijgt op één avond instrumentale/vocale les + les in een band. Het samenspelen in de band staat centraal en de instrumentale/vocale lessen zijn daarin ondersteunend. Kortom: wat je tijdens je muziekles leert, kun je diezelfde avond nog in de praktijk brengen! 

Tijdens de bandles komen allerlei zaken aan bod: van speeltechniek tot repertoire keuze, van een naam verzinnen tot ieders podiumpresentatie. Je wordt begeleid door een enthousiast team van deskundige docenten die zelf veel ervaring hebben met het spelen in een (rock-)band. De muziek die wordt gespeeld, bepaal je samen met de andere bandleden.  

Niveau
Motivatie is het allerbelangrijkste als je deze cursus wilt volgen. Nog meer dan het niveau waarop je speelt of zingt. De cursus biedt ruimte voor zowel de ‘absolute beginners’ als de doorgewinterde muzikanten.

Optreden
Natuurlijk is een band geen band zonder dat er wordt opgetreden! Ook dit is onderdeel van de cursus. Je krijgt als bandje bijvoorbeeld de kans om op te treden in bijvoorbeeld Paradox of Mainframe (afhankelijk van de locatie waar je les hebt en de mogelijkheden). En aan het einde van het cursusjaar sta je op een speciaal georganiseerd festival: Sprokkelrock!

Meer informatie
Neem contact op voor meer informatie!

Band Workshop XL

Band Workshop XL

Locatie
Factorium Hoofdgebouw, Koningsplein 11a, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Maandag (19:00 - 21:00 uur)
Lesduur
120 min.
Docent(en)
Jeroen van den Hurck Joosje Jochems Lucas Beukers Pieter Bast
Aantal lessen
35 lessen
Leeftijd
12 - 99 Jaar
Startdatum
14 september 2020
Einddatum
28 juni 2021
Prijs
535,00 vanaf 19 jaar
450,00 t/m 18 jaar
Opmerkingen

60 minuten bandles
Instrumentale/vocale bandles uitgaande van 15 minuten per week per cursist, start na de herfstvakantie.

Op maandag-avond 7 september is er een informatie-/ inschrijfavond waar uitleg wordt gegeven over de samenstelling van de bands, manier van coaching etc.

Maandag 7-9-2020, 19:30 uur, Lokaal S3

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief